Равен между БАТЕ и Леверкузен класира Барса напред (видео)


FUTBOL-TV

Равен между БАТЕ и Леверкузен класира Барса напред (видео)

БАТЕ Борисов и Байер Леверкузен не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в мача помежду им в Беларус, който бе от петия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Резултатът задоволява най-много лидера Барселона, тъй като по този начин каталунците се класираха за осминафиналите още преди да са изиграли мача си с Рома, по-късно тази вечер. Така се запазва единствено интригата около второто място в групата.

Мачът в Беларус започна отлично за домакините. Във втората минута Александър Володко намери Михаил Гордейчук пред наказателното поле, а той финтира защитник и стреля, като топката мина между краката на вратаря Бернд Лено и се оплете в мрежата - 1:0.

Последва натиск на "аспирините", но стражът на БАТЕ се справи с доста опасни положения пред неговата врата. Все пак немците стигнаха до изравнителен гол в 68-та минута. Хакан Чалханоглу Адмир Мехмеди и той прати кълбото до лявата греда с прехвърлящ удар - 1:1. До края на мача играчите на Леверкузен продължиха да бъдат по-настоятелни за трите точки, но нямаха късмет при завършващия удар.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
117