Вниманието на всички е приковано към Париж


FUTBOL-TV

Вниманието на всички е приковано към Париж

ПСЖ - Реал Мадрид
Стадион: "Парк де Пренс", Париж
Дата: 21.10.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Никола Рицоли (Италия)

Без никакво съмнение най-интересният мач от всички срещи от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига ще бъде сблъсъкът между френският първенец Пари Сен Жермен и най-титулувания отбор в надпреварата Реал Мадрид.

Домакините продължават с доброто си представяне в най-комерсиалния турнир. След като се наложиха с 2:0 над Малмьо в първия си двубой, в предишния си мач играчите на Лоран Блан записаха втори пореден успех в група "А". Парижани се наложиха с класическото 3:0 в гостуването си на Шахтьор Донецк в Украйна. Серж Орие откри резултата в 7-ата, а Давид Луиш добави втория гол в 23-ата минута. Автогол на Дарио Сърна пък оформи крайното 0:3 в последната минута. Въпреки победата в Лвов, ПСЖ заема 2-ро място в групата, тъй като парижани са с по-лоша голова разлика от настоящия опонент. Преди мача с испанския колос Пари Сен Жермен постигна нова победа в Лига 1 с 2:0 над Бастия, като по всичко личи, че и през настоящия сезон няма да има кой да се опълчи на тима във френския шампионат. Проблемите пред Лоран Блан преди двубоя с Реал са свързани с контузиите на титулярният вратар Кевин Трап, както и на защитникът Давид Луиш. Под въпрос е Марко Верати. Големите звезди на тима, в лицето на Ибрахимович, бившият играч на Реал Анхел Ди Мария, Кавани, Лавеци, Силва, Орие и т.н., обаче са на линия.

Реал Мадрид постигна очаквана победа при гостуването си на Малмьо. Испанският гранд се наложи с 2:0, а попаденията бяха дело на Кристиано Роналдо, който откри резултата в 29-ата минута със своя гол номер 500, а в последните секунди на редовното време оформи успеха на "кралският клуб", като се изравни с Раул по брой голове с екипа на "лос бланкос" - 323. Реал е лидер в групата с актив от 6 точки, с колкото е и ПСЖ, но играчите на Рафаел Бенитес са с по-добра голова разлика - 6:0, срещу 5:0 за французите. Преди гостуването си в Париж Реал се наложи с 3:0 над Леванте в Ла Лига. Хамес, Модрич и Карвахал със сигурност ще пропуснат гостуването на ПСЖ, а под въпрос са Бензема и Пепе, като за тях лекарският щаб на мадридчани ще решава в последния момент.

Реал и Пари Сен Жермен изиграха два приятелски мача помежду си през 2013 и 2014 г., като тогава "белият балет" спечели и двете срещи с по 1:0.

Прогноза: Пари Сен Жермен - Реал Мадрид 2:2


Последни 5 изиграни срещи:

ПСЖ:

22 септември ПСЖ - Гингам 3:0 (Лига 1)
26 септември Нант - ПСЖ 1:4 (Лига 1)
30 септември Шахтьор Донецк - ПСЖ 0:3 (Шампионска лига)
04 октомври ПСЖ - Марсилия 2:1 (Лига 1)
17 октомври Бастия - ПСЖ 0:2 (Лига 1)

Реал Мадрид:

23 септември Атлетик Билбао - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
26 септември Реал Мадрид - Малага 0:0 (Примера)
30 септември Малмьо - Реал Мадрид 0:2 (Шампионска лига)
04 октомври Атлетико Мадрид - Реал Мадрид 1:1 (Примера)
17 октомври Реал Мадрид - Леванте 3:0 (Примера)


Досегашни срещи:

ПСЖ - Реал Мадрид

4 срещи
2 победи за ПСЖ
1 равенство
1 победа за Реал Мадрид
Голова Разлика: 7:5 за ПСЖ

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203