Аспирини и вълци с щуро равенство, Барса без проблеми срещу БАТЕ


FUTBOL-TV

Аспирини и вълци с щуро равенство, Барса без проблеми срещу БАТЕ

Барселона записа успех с 2:0 като гост на БАТЕ Борисов в среща от група Е на Шампионската лига. В герой за каталунците се превърна Иван Ракитич, който отбеляза и двата гола в мача. В 48-ата минута той откри резултата, след като получи пас от Неймар и с бомбен удар прати кълбото под напречната греда  - 0:1.

В 64-ата минута Ракитич получи перфектно подаване от Неймар и хладнокръвно копна топката над Черник за крайното 0:2. До края на мача до нов гол не се стигна.

В мач от тази група Байер Леверкузен и Рома не успяха да се победят, но направиха страхотен мач, завършвайки при резултат 4:4. Мачът мина през доста обрати. Чичарито бе точен от дузпа в 4-ата минута, откривайки резултата, а в 19-ата мексиканецът вкара втори гол във вратата на вълците. В 29-ата минута Де Роси намали, а в 38-ата отново той бе точен за 2:2.

След почивката паднаха по нови два гола в двете врати. "Римляните" стигнаха до обрат в 54-ата минута, когато Миралем Пянич се разписа, а Яго Фалке даде стабилен аванс на гостите в 73-ата минута. Шоуто бе пълно, тъй като този път аспирините стигнаха до обрат и това стана в заключителните минути на мача. Първо Кевин Кампъл намали за 3:4 в 84-ата минута, а 120 секунди след него и Мехмеди бе точен, оформяйки крайния резултат.

  Сподели
99