Харт: Агуеро никога не подвежда


Н. Гавазов

Харт: Агуеро никога не подвежда

Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт сподели мнение за срещата с Борусия Мьонхенгладбах от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига, в която "гражданите" постигнаха победа с 2:1.

"Имахме слаби моменти в играта си. Както и във Висшата лига, имахме добро и лошо полувреме. Смятам, че победата е заслужена. Борусия създаде много положения за гол, те ни накараха да поработим, но ние също имахме шансове да превземем вратата им. Кевин ни предупреди за опасностите от страна на Борусия. Това е силен, стремителен отбор, който не се предава до последно. Успяхме да ги победим в края на мача. Разбира се, наложи се да нервничим, но Кун Агуеро никога не подвежда", заяви Харт.

"Отразяването на дузпата? Много работим, имаме добра аналитика, която обръща внимание на всички детайли. Самият аз съм виждал много дузпи, вкарани във вратите на различни отбори и бях готов. Най-важното нещо е резултатът. Не може да кажем, че сегашното ни представяне е превъзходно, но победата ни дава преимущество над останалите отбори", каза още вратарят.

 

  Сподели
88