Лион и Гент няма да си вкарат гол


Н. Гавазов

Лион и Гент няма да си вкарат гол

Гент - Лион
Стадион: "Артефелдещадион", Гент
Дата: 16.09.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Уилям Колъм (Шотландия)

Общото мнение за група Н в Шампионска лига е, че това е най-равностойният квартет и нито един от съперниците не може да се чувства сигурен в класирането си за плейофите, съответно, не може да говорим за явни аутсайдери сред Валенсия, Зенит, Олимпик Лион и Гент. Това може само да ни радва, защото отборите от тази група ще ни зарадват със здрави битки, равностойни мачове и много интрига в двубоите.

Гент няма загуба в първите седем кръга от белгийското първенство, но въпреки това резултатите не са никак добри, а играта на отбора не радва почитателите. Двете победи и петте равенства засега осигуряват 11 точки на "сините" и шесто място в класирането, но определено колективът на Хайн Ванхаезебрук изпитва огромни проблеми с реализирането на положенията си - отбори от дъното на таблицата имат повече отбелязани голове.

Представянето на Олимпик Лион е идентично с това на своя утрешен съперник. Колективът на Хуберт Фурние показва колебания в представянето си, а отбелязаните голове не са чак толкова много. През уикенда "хлапетата" приеха Лил, но въпреки надмощието на домакините, мачът завърши при нулево равенство, като лионци могат да се сърдят сами на себе си за пропуските.

Витас и Йохансон няма да играят за белгийския отбор тъй като са контузени. Гостите са без Фекир, Грение и Фофана, които лекуват различни травми.

Очертава се равностоен мач, в който съперниците трудно ще намират пътя към противниковата врата, а това предполага, че няма да видим много голове, като не е изключено да станем свидетели на бойко нулево равенство.

Прогноза: Гент - Олимпик Лион 0:0


Последни 5 изиграни срещи:

Гент:

09 август Андерлехт - Гент 1:1 (Лига 1)
16 август Гент - Сент Труиден 1:0 (Лига 1)
23 август Кортрайк - Гент 0:0 (Лига 1)
29 август Гент - Мехелен 2:2 (Лига 1)
12 септември Зулте Варегем - Гент 1:1 (Лига 1)

Лион:

09 август Лион - Лориен 0:0 (Лига 1)
15 август Гингам - Лион 0:1 (Лига 1)
22 август Лион - Рен 1:2 (Лига 1)
29 август Каен - Лион 0:4 (Лига 1)
12 септември Лион - Лил 0:0 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Гент - Лион

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
244