Алегри: Ще е добре да вземем точка в Манчестър


Н. Гавазов

Алегри: Ще е добре да вземем точка в Манчестър

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели мнението си за групата на отбора в Шампионска лига, а също така разказа за задачите пред отбора през този сезон. Както е известно, торинци са в един квартет с Манчестър Сити, Севиля и Борусия Мьонхенгладбах.

"Това е много трудна група, но имаме сили да излезем от нея. Трябва да съберем максимален брой точки в домашните си мачове. няма нужда допълнително да говорим за Манчестър Сити, Севиля два пъти спечели Лига Европа. Започваме в Манчестър и би било хубаво да вземем точки оттам, което по-трудно да се направи, отколкото да го кажеш", заяви Алегри.

"Сити е явен претендент за първото място в групата, а и за победа в турнира. Не искам да проявявам неуважение към Борусия, но все пак смятам, че Сити, Севиля и ние сме с най-големи шансове за класиране за плейофите. Задачата ни е отново да спечелим Серия А и Купата на Италия, макар че не започнахме добре кампанията си. Освен това, искаме добре да се представим в Шампионска лига", каза още специалистът.

 

  Сподели
93