Меси: Мисля, че феновете на Барса ще приветстват Гуардиола


Н. Гавазов

Меси: Мисля, че феновете на Барса ще приветстват Гуардиола

Нападателят на Барселона Лионел Меси в навечерието на първата полуфинална среща от Шампионска лига с Байерн Мюнхен сравни старши-треньорите на двата отбора Луис Енрике и Хосеп Гуардиола.

"Надявам се да използвам всичко, което научих като играч от първия ден във футбола. Постигнах огромни успехи при Гуардиола. Израснах като футболист и много научих. Гуардиола отлично ни познава, имахме късмета да спечелим с него множество трофеи", заяви Меси.

"Той внимателно анализира всички детайли, поради това ще познава всички, включително и тези, които не бяха с нас по негово време. Знаем какво той иска от своя отбор и от подчинените си", добави аржентинецът.

"Мисля, че феновете от сърце ще посрещнат Пеп, тъй като той спечели с нас всичко, което можеше да се спечели. Когато срещата започне, то привържениците, както винаги, ще подкрепят само нас", каза още Меси.

"Не обичам да сравнявам треньорите. Не съществуват два еднакви треньора. Ние винаги очакваме промени когато един наставник си тръгне, а друг дойде. Но и Луис Енрике, и Пеп се стараят да поддържат тесни отношения с играчите. И двамата се опитват да създават крепък колектив", завършва играчът.

 

  Сподели
160