Лопетеги: Неправилно започнахме мача


Н. Гавазов

Лопетеги: Неправилно започнахме мача

Старши-треньорът на Порто Хулен Лопетеги сподели мненеито си за срещата-реванш с Байерн Мюнхен от четвъртфиналите на Шампионска лига, в която "драконите" преърпяха поражение с 6:1 и отпаднаха от надпреварата.

"През първото полувреме играхме много лошо. Неправилно започнахме мача. Топката не бе в нас и заплатихме висока цена за това. Данило, Сандро и Тейо са важни играчи и тяхната липса се усети. Байерн изигра едно полувреме на световно ниво и е един от фаворитите за спечелването на трофея в Шампионската лига. Това е тим, който играе мощно у дома си. Да не забравяме и фактора опит. Футболистите на Байерн имат зад гърба си 300-400 важни мача, а нашите момчета го нямат", коментира Лопетеги.

"Загубихме четвърфиналната битка с разлика от 3 гола, но като цяло кампанията ни в Шампионската лига беше много добра. Имаме млад отбори не се съмняввайкте, че тези момчета ще дойдат на себе с си. Все пак, изиграхме добро второ полувреме. За съжаление не успяхме да върнем интригата и да се борим за 1/2-финалите", добави специалистът.

 

  Сподели
82