Блан: Барса ни превъзхождаше във всичко


Н. Гавазов

Блан: Барса ни превъзхождаше във всичко

Старши-треньорът на Пари Сен Жермен Лоран Блан сподели мнението си за първата среща от четвъртфиналите на Шампионска лига с Барселона, в която парижани претърпяха поражение с 3:1 и на практика загубиха шансове да се класират за следващата фаза на турнира.

"Барселона доминира в този мач. Няма да крия, че съперникът на практика ни превъзхождаше във всичко. Особено що се отнася до владеенето на топката. Каталунците проведоха отлична среща. Моите играчи направиха всичко възможно да се противопоставят и заради това са толкова разстроени. Те са на мнение, че можеха да играят по-добре. Сега не бива да мислим за това, какво щеше да се случи, ако на терена бяха излезли други футболисти", заяви Блан.

"Ще се постараем да играем по-добре в реванша. Надявам се, че отборът ще бъде в по-добро физическо състояние, защото при нас се увеличиха контузените. Наложи ми се заменя Силва с играч, който не е на 100% готов. Отлично знаем, че Барса е един от най-добрите отбори в Европа. За да се противопоставиш на такъв съперник, трябва да си на 100% готов", заяви Блан.

 

  Сподели
96