Моуриньо: Не е време да си посипваме главите с пепел


Н. Гавазов

Моуриньо: Не е време да си посипваме главите с пепел

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сподели мнение за срещата с Пари Сен Жермен от осминафиналите на Шампионска лига, в която "сините" направиха 2:2 и отпаднаха от по-нататъшно участие в турнира.

"Няма никакво съмнение, че съм разочарован, но аз винаги се старая да мисля прагматично. Ако съперникът играе по-добре от теб, на първо място винаги е усещането, че поражението е заслужено. Трябва да анализираме ситуацията и да реагираме. Длъжни сме да спечелим Висшата лига и казах това на играчите. Дори сега да бяхме победили, трябваше да минем през още няколко кръга, като във всеки един щяхме да имаме тежки съперници", заяви Моуриньо.

"Намираме се в добро положение. Не е времето да си посипваме главата с пепел, както и да се радваме. Сега трябва да направим анализ на случващото се. В неделя трябва да се върнем на този стадион, да излезем на терена и да направим още една крачка към титлата. Ако спечелим Висшата лига в добавка с Купата на Лигата, това ще е много добър сезон за Челси. Не е време да мислим за загуба. Трябва да тръгнем напред и да се готвим за следващите мачове", добави португалецът.

 

  Сподели
85