Монако се разправи с Арсенал, Бербо си припомни как се бележи на Емирейтс (видео)


FUTBOL-TV

Монако се разправи с Арсенал, Бербо си припомни как се бележи на Емирейтс (видео)

Монако се наложи като гост над Арсенал с 3:1 в първа 1/8-финална среща от Шампионската лига. Малко преди края на първото полувреме гостите нанесоха решаващ удар в мача. Кондогбия се разписва за 1:0 в 38-ата минута, след страхотен удар от дистанция, като се получи рикошет в тялото на Пер Мертезакер, което излъга Давид Оспина - 0:1.

В 53-ата минута Димитър Бербатов си припомни чувството да отбележи на Арсенал. Хубава атака на гостите бе завършена успешно от българина, след като Антони Марисал получи страхотен извеждащ пас, а той от своя страна подаде на Митко, който не се поколеба и със страхотен удар удвои аванса на своя тим.

За Арсенал много слаб мач направи Жиру, който пропиля и едно от най-чистите голови положения, оставайки сам срещу вратаря и пращайки топката високо над вратата. Иначе Бербатов бе титуляр и бе заменен 15 минути преди края. В добавеното време "артилеристите" все пак стигнаха до гол в този мач. Алекс Окслейд-Чембърлейн се разписа с удар от дъгата на наказателното поле, пращайки топката в горния ляв ъгъл на вратата на Субашич. Минута по-късно обаче играчите на Монако стигнаха до трети гол, който се получи след грешка на Чембърлейн, от която се възползва Яник Ферейра Караско, който оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
139