Луис Суарес отново кошмар за Сити (видео)


FUTBOL-TV

Луис Суарес отново кошмар за Сити (видео)

Барселона се наложи като гост на Манчестър Сити с 3:1 в първа среща от 1/8-финалите в Шампионската лига. В герой за каталунците се превърна Луис Суарес. Бившият играч на Ливърпул си припомни какво е чувството да вкараш на гражданите. Уругваецът реализира дори и двете попадения за своя тим.

В 16-ата Луис Суарес откри резултата след груба грешка на Компани. Белгийският защитник остави топката зад гърба си и "деветката" на каталунците се разписа с диагонален изстрел от около шест метра - 0:1.

В 30-ата голямата звезда на Барса Лионел Меси развинти отбраната на домакините и пусна към Жорди Алба, който центрира по земя, а Суарес засече с шпагат и топката влезе след досег с втората греда - 0:2. Минута преди края на първата част Даниел Алвеш бе близо до гол след рикошет, но топката кацна върху напречната греда.

В 69-ата англичаните се върнаха в мача, след попадение на Агуеро. Меси загуби топката, която в крайна сметка стигна до Агуеро. Пике закъсня с шпагата и играчът на Сити прати кълбото в мрежата за крайното - 1:2. В 73-ата съдията Феликс Брих показа втори жълт картон на Клиши. Другото интересно положение бе в края на мача, когато гостите получиха правото да изпълнят дузпа, но Лео Меси пропусна от бялата точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111