Роджърс: Лига Европа също е престижен турнир


Н. Гавазов

Роджърс: Лига Европа също е престижен турнир

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс коментира резултата от мача от заключителния кръг на груповата фаза на Шампионска лига срещу Базел. Както е известно, двубоят завърши при резултат 1:1, което остави англичаните на трето място в квартета.

"Разбира се, че сме разочаровани. Миналият сезон се получи великолепен за нас, но през този не сме достатъчно добри, за да съберем нужното количество точки. Това бе полезен опит. Сега трябва да се постараем, за да не чакаме пет години за следващото си участие в Шампионска лига. Ние продължаваме в Лига Европа, който също е престижен турнир. Искаме да постигнем успехи там и ще се отнесем с пълна отговорност към мачовете. Надявам се, че през втората част на сезона ще подобри играта си", каза още специалистът.

"Въпреки всичко, нямаме оправдания за неуспеха си в Шампионска лига. Имахме достатъчно мачове, за да поправим ситуацията след ключовото поражение в Базел. Няма смисъл да се оплакваме - ако заслужаваш да играеш в плейофите, значи ще попаднеш в тях. Не бяхме добри, за да продължим. Сега трябва с достойнство да приемем това и да се готвим за следващия турнир, в който се надявам да се представим по-добре", заяви Роджърс.

 

  Сподели
140