Агуеро може да не играе с Рома


Н. Гавазов

Агуеро може да не играе с Рома

Увреждайки връзките на коляното си в съботната среща с Евертън, голмайсторът на Манчестър Сити Серхио Агуеро най-вероятно ще пропусне ключовата среща от Шампионска лига с рома. В самото начало на победния за "гражданите" мач Агуеро поиска да бъде заменен след неуспешен сблъсък с противников играч. По всичко изглежда, че аржентинецът няма да може да играе срещу Рома следващата седмица.

"Имам лоши новини. Серхио увреди връзки на коляното и не мисля, че може да играе през следващата седмица. Ние очакваме медицинските прегледи, но той, най-вероятно, ще пропусне двубоя с Рома. В съблекалнята се успокои, а по-късно ще видим какво точно се случи. Както и да е, разполагаме с други играчи, макар че Един Джеко не е в състояние да играе по 70-80 минути. Максимумът му е 30-40 минути", заяви Пелегрини.

Чилиецът коментира и играта на Джеймс Милнър, който спечели дузпа, както и действията на Джо Харт при удара на Ромелу Лукаку.

"Върнахме се към нашето нормално ниво на игра. Винаги съм говорил, че през ноември-декември титли не се раздават. През този месец имаме седем мача, това е ключов период от сезона. Ще видим, кой най-добре ще проведе сезона. Милнър винаги се раздава на терена, независимо от това, дали е титуляр или резерва. Той носи на отбора характер и боен дух. Евертън имаше едно положение за гол, а за голям вратар това е достатъчно. Не мисля, че те заслужаваха гол, но Джо при всички положения направи едно добро спасяване", каза още чилиецът.

 

  Сподели
112