Реал Мадрид отново с успех срещу Ливърпул (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид отново с успех срещу Ливърпул (видео)

Еврошампионът Реал Мадрид записа минимална победа с 1:0 при домакинството на Ливърпул в среща от груповата фаза на Шампионска лига. "Белите" бяха по-активният отбор, създадоха повече положения и заслужено стигнаха до успеха. Все пак "червените" могат да съжаляват, че не стигнаха поне до равенство, тъй като след почивката Борини вкара топката в мрежата на домакините, но преди това реферът бе отсъдил нарушение в атака, което бе доста спорно.

Иначе единственото попадение падна в 27-ата минута и бе дело на Карим Бензема. Френският нападател се възползва от центриране на далечната греда от Марсело и с шпагат прати топката неспасяемо във вратата на Ливърпул.

През първата част Роналдо от пряк свободен удар тества рефлексите на Миньоле, но без успех, а Бензема в 36-ата минута се възползва от добра работа в атака на Рафаел Варан, за да се открие на стрелкова позиция, но прати кълбото над напречната греда.

След почивката Ливърпул заигра по-добре, а с пропуск се отличи Лалана. За Реал близо до нов гол бяха Бейл и Роналдо. В крайна сметка до нов гол не се стигна и мадридчани записаха нови три точки в своята група.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
165