Силен Лудогорец не успя да измъкне точка от Реал (видео)


FUTBOL-TV

Силен Лудогорец не успя да измъкне точка от Реал (видео)

Реал Мадрид се наложи над Лудогорец с 2:1 в среща от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят в София бе интересен и предложи доста емоции на зрителите, предаде репортер на Futbol-tv.

Изненадващо или не, Лудогорец откри резултата в 7-ата минута, когато Фабио Ешпиньо прати в наказателното поле, където Козмин Моци с глава продължи към втора греда, след което Марселиньо с глава отблизо изпрати топката във вратата на Икер Касияс - 1:0.

Две минути по-късно Минев фаулира Хавиер Ернандес в наказателното поле на Лудогорец и съдията посочи бялата точка. Кристиано Роналдо изпълни дузпата и стреля в долния десен ъгъл, но Владислав Стоянов показа невероятен рефлекс и отрази удара на португалеца.

В 14-та минута Иско подаде към Кристиано Роналдо, който прати топката в мрежата, но страничният съдия маркира засада, която бе спорна. Съдията Крейг Томпсън подари втора дузпа на Реал Мадрид в 24-та минута. Роналдо падна в наказателното поле на Лудогорец, след съприкосновение с Козмин Моци и арбитърът посочи бялата точка. Роналдо отново стреля в долния десен ъгъл на вратата на Лудогорец, като този път бе точен - 1:1.

Втората част започна с натиск на гостите. Още в самото начало удар на Роналдо мина близо до гредата. В 52-ата минута Владо Стоянов отрази шут на Гарет Бейл с глава. Малко по-късно Лудогорец отговори със силен удар на Ешпиньо, който затрудни максимално Касийяс, който спаси вратата си.

В 78-ата минута Бензема се разписа за 1:2, макар да останаха съмнения за нарушение на французина срещу Александров. В края на мача Дяков бе близо до гол, но от добра ситуация пропусна да се разпише. Така Реал записа втората си победа в тази група.

Снимка: Илияна Енчева


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
268