Блан: Никога няма да забравя този мач


Н. Гавазов

Блан: Никога няма да забравя този мач

Старши-треньорът на Пари Сен Жермен Лоран Блан коментира победата с 3:2 над Барселона в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Много съм доволен от този успех. Имахме малко време за подготовка за мача, ние бавно се включихме в този сезон, но извършихме огромна работа. Казах на играчите си, че в тази среща трябва да покажем ясна колективна игра. Именно такъв мач ни бе нужен, за да може отново да придобием качествата, които ни донесоха успехи през миналия сезон. И ПСЖ игра много добре", заяви Блан.

"Никога няма да забравя този мач. Мисля, че играчите и феновете също няма да го забравят. Двубоят бе много труден, но точно в това е неговата прелест. А когато побеждаваш, няма как да не си напълно доволен. Ние анализирахме много срещи на Барселона и аз съм готов да повторя казаното на пресконференцията преди срещата: това е много силен съперник, който обаче оставя свободни зони и позволява да се създават положения за гол. За щастие, ние успяхме да ги реализираме", каза още специалистът.

 

  Сподели
84