Азар: Мечтая да спечеля Шампионска лига


Н. Гавазов

Азар: Мечтая да спечеля Шампионска лига

Полузащитникът на Челси Еден Азар разказа за задачите на отбора в Шампионска лига. Тази вечер от 21:45 часа българско време лондончани ще излязат на "Жозе Алваладе" срещу Спортинг в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Белгийският национал признава, че успехът в двубоя е част от пътя към големия триумф - спечелването на турнира.

"Моите амбиции в Шампионска лига са същите, каквито бяха от момента на пристигането ми в Челси - спечелването на турнира. С този отбор, който имаме в момента , аз мисля, че това е напълно възможно. Не знам, дали ни смятат за фаворити, тъй като Реал Мадрид е тук, а Байерн Мюнхен отново играе силно, освен това има много други отбори, така че ще видим как ще се развие всичко. За начало е важно да излезем от групите. Сега това е най-важното нещо", заяви Азар.

"Всяка година когато играем в Шампионска лига, ние се стараем заради победите. Нашите футболисти притежават достатъчен професионализъм и всички ние се надяваме да стигнем до края. Когато играх за Лил мечтата ми бе да се класираме за първия кръг на плейофите. Но в Челси искаме спечелване на турнира. И това е мечта за всеки юноша, играещ футбол - да вдигне над главата си трофея. А този е най-добрият", каза още белгиецът.

 

  Сподели
88