Тоти: Все още сме втори отбор в Италия


Н. Гавазов

Тоти: Все още сме втори отбор в Италия

Капитанът на Рома Франческо Тоти оцени старта на своя отбор в първенството на италианската Серия А и Шампионска лига. Както е известно, столичани записаха четири победи в четирите си мача във вътрешния турнир, а в главното клубно състезание в Европа започнаха с победа 5:1 над ЦСКА Москва.

"Ювентус е шампион и не продаде своите звезди, напротив, подсили се. Ето защо смятам, че ние сме втори отбор в Италия, а те са първи. През миналия сезон ги изпуснахме в края и се получи голяма разлика. Сега трябва да намалим тази разлика. Кой ще бъде трети? Бих определил Интер", заяви Тоти.

"Влязохме в сезона с правилната крачка. Имаме голяма група играчи, висока конкуренция и сме готови а големи неща. В началото на кампанията е важно да определиш целите си, такива като Скудетото, Шампионска лига и Купата на Италия, които са важни трофеи", каза още лидерът на "вълците".

"Шампионска лига и химна в Рим - това е интересно. Направихме силен старт и не очаквах, че ще вкараме пет гола в първия си мач, при това срещу отбор, който е спечелил първенство като руското. Може би Челси и Реал са фаворити, но и ние ще се постараем да стигнем далече", добави Тоти.

 

  Сподели
99