Валверде: Резултатът в Порто - БАТЕ плаши


Н. Гавазов

Валверде: Резултатът в Порто - БАТЕ плаши

Наставникът на Атлетик Ернесто Валверде сподели мнението си за стартовия мач от Шампионска лига срещу Шахтьор, в който двата отбора не успяха да си отбележат гол.

"Ще кажа честно, това бе много трудна среща, много трудно взехме тази точка. Мачът се получи бърз, крайно динамичен. Много научихме от този двубой и продължаваме да се учим. Доволни сме. Макар и да не победихме, имахме добри подавания и атаки. Още повече, че можеше и да загубим, както всички видяха. Нивото в Шампионска лига е много високо и ние с радост приемаме участието си в този турнир", заяви Валверде.

"Не мисля, че подходът ни да превземем вратата на Шахтьор не бе опасен. На този стадион сме приемали и мадридските отбор, и Барселона. Имаме опит. Но в някои моменти се чувствахме неуверено и работата е в това, че срещу нас имаше силен отбор. Не знам кой ще излезе от нашата група. Струва ми се Шахтьор, защото ни създаде много проблеми, но пък Порто постигна победа с 6:0, а този резултат плаши", завършва наставникът на Атлетик.

 

  Сподели
80