Опитът на Интер ще надделее в решаващия сблъсък с изненадата Рубин


.

Опитът на Интер ще надделее в решаващия сблъсък с изненадата Рубин

В сряда вечерта ни предстои да станем свидетели на решаващия мач в група F на Шампионската лига на стадион "Джузепе Меаца", където шампионът на Италия Интер посреща руския Рубин Казан в борба за класиране в следващата фаза на турнира.

Напоследък се изприказва доста за огромната разлика в представянето на "нерадзурите" в Серия А и в Шампионска лига. За последните 12 месеца тимът на Жозе Моуриньо е регистрирал само една победа в Европа и това поражда слухове в пресата, че отпадане от групите ще отпрати "специалния" от Милано.

Единствено победа ще oсигuри на Интер място в 1/8 финалите, и те ще трябва да покажат максималната си ефективност и воля за да се наложат над руския си съперник, който беше сериозно подценен в началото на турнира. Загубата от Барселона поминалата седмица показа колко назад е Интер, когато не играят във върховата си форма, въпреки че самото име на италианския гранд е достатъчно за да събуди неспокойствие у съперника.

Докато при Интер всичко е заложено на карта в предстоящия двубой, нещата за Рубин изглеждат различно. Те няма какво да губят в борбата с именития си съперник. Постигнатото до момента от отбора от Казан ще остане в историята, особено след победата над носителя на трофея Барселона като гост.

В предишния кръг на Шампионската лига Рубин имаше чудесна възможност да направи голяма крачка към 1/8 финалите, когато прие у дома Динамо Киев, но не им стигна самоувереност и завършиха с безличното 0:0. Може би натискът от изпълнената с очаквания публика им попречи, но ако играта им се повтори и в този кръг, Интер ще се възползва максимално и ще вземе трите точки.

Жозе Моуриньо има само няколко проблеми в състава за предстоящия мач. Младият защитник Сантон претърпя операция на коляното и няма да играе до 2010. Куарешма също се възстановява от контузия. Кристиан Киву изтърпява наказание. Разчиташе се, че Уесли Снайдер ще започне срещата, но явно няма да има възможност да играе.

От състава на Рубин ще отсъства нападателят Александър Букаров, който е с контузия и ще е извън терените близо месец. Другия проблем за треньора е контузията на Роман Шаранов. Руснаците ще са добре отпочинали за мача, тъй като първенство им завърши в края на ноември.

Коравият тим на Рубин беше подценен, но въпреки това те нямат класата и опита да преодолеят Интер. Под ръководството на Мопуриньо домакините ще успеят да запишат минимална победа и ще се класират в следващата фаза.

Последни 5 мача:
Интер:

08 ноември Интер - Рома 1:1 (Серия А)
21 ноември Болоня - Интер 1:3 (Серия А)
24 ноември Барселона - Интер 2:0 (Шампионска лига)
29 ноември Интер - Фиорентина 1:0 (Серия А)
05 декември Ювентус - Интер 2:1 (Серия А)

Рубин:

04 ноември Рубин - Барселона 0:0 (Шампионска лига)
08 ноември ЦСКА Москва - Рубин 0:2 (Висша лига)
21 ноември Рубин - Зенит 0:0 (Висша лига)
24 ноември Рубин - Динамо Киев 0:0 (Шампионска лига)
29 ноември Кубан - Рубин 0:3 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Интер - Рубин
1 мач
1 равен
Голова Разлика: 1:1

Коефициенти на bet365:
Интер - 1.50
Равен - 4.00
Рубин - 7.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
189