Окриленият Ювентус няма да се провали в Торино


.

Окриленият Ювентус няма да се провали в Торино

Ювентус посреща Байерн Мюнхен в решителен мач за двата тима в опита им да продължат напред в Шампионската лига. Ситуацията в група А е много интересна, след като френският шампион Бордо се разправи с именитите си съперници, а израелският Макаби е кръводарител на всички тимове. Така преди последната среща Юве има 8 точки, а Байерн 7.

Нещата можеше да изглеждат много по-добре за тима на Чиро Ферара, ако играчите му бяха записали победа над класиралия се вече Бордо. Вместо това те загубиха с 2:0, което продължи лошата им серия. В събота обаче се случи нещо, което може да доведе до обрат в сезона на “бианконерите”. На “Олипико” в Торино те победиха шампион и лидер в Серия А Интер с 2:1 и се върнаха в борбата за титлата.

До преди 2 седмици Байерн смяташе, че е приключил участието си в най-престижния турнир на Европа, но Бордо даде рядък шанс на баварците да решат всичко в пряк мач. В последните срещи Байерн вдигна нивото си и записа няколко победи в Бундеслигата, което го изкачи до 4-ата позиция с 4 точки пасив от лидера Байер Леверкузен.   

След здравия кютек в събота учудващо в състава на Юве няма нови контузии. В мача с Интер участие взеха Гросо и Мело, които бяха с леки контузии така че и за този важен двубой Чиро Ферара ще може да заложи почти на най-доброто. Ще липсват Салихамиджич, Якуинта и Зебина.

В лагера на Байерн ситуацията е по-сложна. Ариен Робен бе сред резервите при успеха над Борусия Мьонхенгладбах. Аут са обаче други важни фигури начело с Франк Рибери и Лука Тони. Клозе, който има травма на лакътя също бе резерва в петък.

Сблъсъкът между Байерн и Ювентус в Мюнхен бе доста скучен, но сега нещата са съвсем различни. Традиционно италианците залагат на здрава защита, но ако “Старата госпожа” тръгне да играе за 0:0 ще направи фатална грешка.  Ювентус е в доста по-изгодна позиция и след победата над Интер едва ли ще пропусне да продължи и в шампионската лига.
 
Последни 5 мача:

Ювентус:

07 ноември Аталанта - Ювентус 2:5 (Серия А)
22 ноември Ювентус - Удинезе 1:0 (Серия А)
25 ноември Бордо - Ювентус 2:0 (Шампионска лига)
29 ноември Каляри - Ювентус 2:0 (Серия А)
05 декември Ювентус - Интер 2:1 (Серия А)

Байерн Мюнхен:

07 ноември Байерн Мюнхен - Шалке 04 1:1 (Бундеслига)
22 ноември Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен 1:1 (Бундеслига)
25 ноември Байерн Мюнхен - Макаби Хайфа 1:0 (Шампионска лига)
29 ноември Хановер 96 - Байерн Мюнхен 0:3 (Бундеслига)
04 декември Байерн Мюнхен - Борусия М 2:1 (Бундеслига)

Досегашни срещи:

Ювентус - Байерн Мюнхен
5 мача
3 победи за Ювентус
1 равен
1 победа за Байерн Мюнхен
Голова Разлика 5:3 за Ювентус

Коефициенти на bet365:
Ювентус - 2.20
Равен - 3.25
Байерн Мюнхен - 3.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166