Венгер е изненадан от изгонването на Рамзи


Н. Гавазов

Венгер е изненадан от изгонването на Рамзи

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер определи снощното равенство срещу Бешикташ от плейофите за попълване на групите на Шампионска лига "справедлив резултат", а също така изрази своята изненада по повод червения картон на Аарън Рамзи. Първата среща от квалификациите за престижния турнир завърши 0:0. "Артилеристите" предоставиха инициативата на своя противник, а през последните десет минути действаха и с намален състав.

"Винаги искаме да побеждаваме, но Бешикташ можеше да спечели, ние също можехме да победим. Може би равенството е справедлив резултат, тъй като и двата отбора имаха шансове да спечелят. Знаем, че Бешикташ е добър отбор, знаем, че реваншът отново ще е много напрегнат, но играем у дома си. Нашата задача е пределно ясна, искаме да победим", заяви Венгер.

"Изгонването на Рамзи? Мисля, че нито първият, нито вторият картон бяха заслужени. Когато виждаш няколко нарушения, които бяха извършени в мача, и след това се прибираш у дома с червен картон на Рамзи, това е толкова невероятно", добави французинът.

Също така стана известно, че Арсенал е подал жалба до УЕФА по повод бутилката, която бе хвърлена от трибуните по Венгер след последния съдийски сигнал.

 

  Сподели
126