Наполи и Билбао не се победиха, Леверкузен с единия крак в групите (видео)


FUTBOL-TV

Наполи и Билбао не се победиха, Леверкузен с единия крак в групите (видео)

Наполи и Атлетик Билбао не успяха да излъчат победител в първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Мачът на "Сан Паоло" завърши при резултат 1:1. Гостите откриха резултата чрез Икер Муниаин в 41-ата минута. Оскар де Маркос напредна по крилото и намери Икер Муниаин, който с прецизен удар по земя прати кълбото в мрежата за 0:1.

Все пак последната дума за този мач имаше Гонсало Игуаин, който изравни в 68-ата минута. До края на мача имаше още няколко отлични положения за гол, но в крайна сметка резултатът остана не променен.

В същото време Байер Леверкузен направи много важна крачка към класирането си за груповата фаза на Шампионската лига.

"Аспирините" постигнаха успех с 3:2 в първия си плейофен мач срещу датския Копенхаген, като срещата се игра на стадиона на "Лъвовете" - "Паркен". Гостите откриха резултата още в 5-ата минута, след като Калханоглу видя Кислинг пред малкото наказателно поле, след което нападателят просто отклони топката към противниковата врата. "Лъвовете" изравниха в 9-ата минута, когато Йоргенсен изравни резултата, засичайки с глава перфектно центриране от корнер. Четири минути след това Амартей направи обрата пълен, след като засече с глава центриране от пряк свободен удар и матира стража на гостите.

В 31-ата минута Белараби със силен удар от наказателното поле реализира за 2:2, а крайният успех за гостите бе оформен от Сон в 42-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
115