Ново равенство прати Лудогорец напред в Шампионска лига (видео)


FUTBOL-TV

Ново равенство прати Лудогорец напред в Шампионска лига (видео)

Партизан и Лудогорец завършиха наравно при резултат - 2:2 в среща-реванш от третия предварителен кръг на Шампионка лига. Благодарение на головете си на чужд терен, българите се класират в следващата фаза на турнира.

Срещата започна отлично за българския шампион, след като Трайкович в 19-ата минута си заби автогол след хубава атака и центриране на Михаил Александров. Две минути по-късно Марселиньо покачи на 2:0. Кайсара намери с прецизен пас техничния бразилец, който си спря топката и я прати в мрежата със силен изстрел.

В 30-ата минута грешка в защитата на "зелените" бе наказана от Школетич, който бе изведен сам срещу Стоянов и играчът на сърбите бе точен - 2:1. В 35-ата минута Шкулетич за втори път бе точен, като този път се възползва от колективна грешка в отбраната на гостите и отблизо не остави шанс на Стоянов. Партизан доигра мача с човек по-малко, след като Трайкович бе изгонен от рефера. До края на срещата и двата тима имаха добри положения, като Лудогорец на два пъти нацелиха греда. В крайна сметка разградчани се поздравиха с успеха.

Снимка: Официален сайт на Лудогорец

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163