ЦСКА Москва обърна Волфсбург у дома (видео)


.

ЦСКА Москва обърна Волфсбург у дома (видео)

Отборът на ЦСКА (Москва) обърна германския шампион Волфсбург като домакин от 0:1 до 2:1 в мач от група "В" на Шампионската лига. Головете за московските "армейци" отбелязаха Томаш Нецид в 58-ата минута и Милош Красич в 65-ата минута на мача. Точен за Волфсбург бе босненският нападател Един Дзеко в 19-ата минута на двубоя.

Първото полувреме беше напълно равностойно, но въпреки това гостите от Волфсбург успяха да стигнат първи до гол в 19-ата минута чрез Един Дзеко. Бившият нападател на Интер Обафеми Мартинс изведе прекрасно Един Дзеко очи в очи със стража на домакините и босненецът с много прецизен и силен удар преодоля Акинфеев за 0:1.

Все пак през втората част отборът на ЦСКА (Москва) успя да направи пълен обрат в мача след головете на Томаш Нецид и Милош Красич. Първо в 58-ата минута Алдонин центрира топката към наказателното поле на гостите и Нецид с глава прониза Беналио за 1:1. Седем по-късно "армейците" успяха да обърнат резултата в своя полза чрез Милош Красич, който вкара великолепен гол от около 30 метра за крайното 2:1 в полза на ЦСКА (Москва).

След този двубой двата тима имат по 7 точки и делят второ-трето място след лидера Манчестър Юнайтед, който тази вечер приема аутсйдера Бешикташ.

Видео: Тук

АСЕН ТЕРЗИЙСКИ

  Сподели
183