Последен шанс Байерн да се върне в играта


.

Последен шанс Байерн да се върне в играта

Доста лека изглежда задачата на Байерн Мюнхен в домакинския двубой с аутсайдера в Група А Макаби Хайфа. Дори очакваната победа обаче няма да класира баварците в следващата фаза на турнира като техният успех зависи много и от развитието на другия двубой в потока между Бордо и Ювентус. Немците ще стискат палци французите да не загубят, за да имат право на решаваща среща със “Старта госпожа”.

След двете последователни поражения от Бордо Байерн потегли по пътя на Ливърпул. Вярно е, че във втория мач имаше спорни отсъждания на съдията, но те не могат да оправдаят бледата игра на тима на Луис ван Гаал. Играчите, с които разполага холандецът трябва да му гарантират поне хегемония в Бундеслигата, но и това не се случва, тъй като Байерн е едва 7-ми там – на 6 точки от лидера Леверкузен.   Именно с “аспирините” бе последният мач на баварците. У дома те направиха 1:1.

Макаби има единствено шанса да се добере до груповата фаза на лига Европа, но това минава през две задължителни победи в последните два мача. Израелтяните е оказаха в ролята на абсолютен аутсайдер в Група А, подобно на Дебрецен и това поставя под съмнение новата схема на УЕФА за провеждане на предварителните кръгове на ШЛ. Може би със Селтик и Спортинг Лисабон турнирът щеше да е по-интересен. Иначе за 10 кръга в Израел Макаби има 10 победи и 9 точки преднина пред втория Апоел Тел Авив и очевидно ще е шампион.

Франк Рибери, Брено и Лука Тони са твърдо аут от състава на Байерн. Ивица Олич се появи през втората част срещу Леверкузен и е възможно да строи същото и срещу Макаби. Робен е под въпрос.

Макаби има повече проблеми, тъй като аут са Еял Голаса, Амир Едри, Джон Кулма, Густаво Боколи и Тейшера. Янив Катан и звездата Масилела вече тренират.

Че Байерн е в криза е очевидно за всички. Твърде рисковано обаче е да се залага срещу тях при съперник като Макаби и то на “Алианц Арена”. Баварците ще спечелят мача.

Последни 5 мача:
Байерн: РРЗРП
Макаби: ПРПЗП

Коефициенти на bwin:
Байерн – 1,20
Равен – 6,00
Макаби – 12,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
145