Юнайтед ще се справи леко с Бешикташ


.

Юнайтед ще се справи леко с Бешикташ

Манчестър Юнайтед приема Бешикташ на “Олд Трафорд” в 5-ти двубой от група В на Шампионската лига. “Червените дяволи” са сигурен участник в следващия етап, но ще се стремят към спечелване на първото място в групата, за да имат по-лек жребии в 1/8-финалите.

Тимът на Сър Алекс Фъргюсън отговори подобаващо на загубата от Челси с 0:1 като разби Евертън с 3:0 в последния си мач на “Олд Трафорд”. Много силен мач направи Дарън Флетчър като надеждите, че с колективни действия халфовата линия може да компенсира продажбата на Роналдо се увеличават.  Само два са тимовете тръгнали си с точки от “Театъра на мечтите” този сезон – ЦСКА Москва издържа за 3:3, а Съндърланд постигна 2:2.

Бешикташ се превърна в аутсайдер в групата като има само 1 точка. Шансовете на тима дори за участие в Лига Европа са малки, тъй като ЦСКА трябва да загуби мача си с Волфсбург у дома, след което да падне и в Турция. Все пак “орлите” са в добра форма напоследък като в последния кръг на Сюперлиг разбиха Фенербахче с 3:0.   Това ги доближи на 4 точки от “фенерите”, които са лидер.

Много е възможно Сър Алекс Фъргюсън да даде почивка на своите звезди. Рио Фърдинанд е контузен, а участието на Димитър Бербатов също е под въпрос, като българинът има болки в коляното.

В Европа традиционно балканските тимове са силни домакини и слаби гости. Бешикташ не е изключение като дори при подценяване на мача от страна на Юнайтед загубата за “орлите” изглежда сигурна.

Последни 5 мача:

Манчестър Юн: ПЗРПП
Бешикташ: ППЗПП

Коефициенти на bwin:
Ман Юн – 1,35
Равен – 4,55
Бешикташ – 8,25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186