Сересо: Мисля, че Коща ще може да играе във финала


Н. Гавазов

Сересо: Мисля, че Коща ще може да играе във финала

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо коментира шансовете на контузения нападател Диего Коща да успее да се възстанови за финала в Шампионска лига против Реал Мадрид. Както е известно, испанският национал се контузи по време на мача с Барселона от 38-я кръг на Примера дивисон и участието ми в последната среща от Шампионска лига за този сезон е под въпрос. Наскоро стана известно, че Коща е пътувал до Белград, за да използва услугите на известната лечителка Мариана Ковачич, която използва конска плацента в своите методи на работа.

"Отборът ще играе за победа. Разбира се, ние не знаем по какъв сценарии ще се развие този мач, но играчите морално са готови за финала. Това не означава, че задължително ще победим Реал, но Атлетико ще се постарае да го направи", заяви Сересо.

"Що се отнася до участието във финала на Диего Коща, тук всичко зависи от плацентата, с чиято помощ се извършва лечението му. Но мисля, че той ще може да вземе участие в двубоя. Разбира се, аз не съм доктор. И честно казано, ако съществува риск да бъде усложнена травмата му, по-добре ще е да не играе. Който и да го замести, трябва да бъде феноменално добър", добави босът.

 

  Сподели
90