Невил: Азар два пъти си изтърва човека


Н. Гавазов

Невил: Азар два пъти си изтърва човека

Експертът на Sky Sports и бивш защитник на Манчестър Юайтед Гари Невил сподели мнението си за критиките на мениджъра на Челси Жозе Моуриньо по адрес на полузащитника Еден Азар за играта на белгиеца в мача-реванш от полуфиналите на Шампионска лига с Атлетико.

"Не трябва да се изненадваме от критиките на Моуриньо по адрес на Азар. Той още в началото на сезона го помоли да играе по-отговорно. А в мача с Атлетико Азар два пъти изпусна своя опонент. В двубои от подобно естество подобно нещо е недопустимо. Мисля, че Жозе не се ограничи с лична беседа, а изнесе това пред публиката заради изказванията на Азара след двубоя", заяви Невил.

"При Атлетико и Реал защитниците и полузащитниците играят много дисциплинирано. По същия начин игра и Байерн Мюнхен през миналия сезон, когато спечели Шампионска лига. Фланговият играч не може да си позволи да се изключи от срещата. Сега Азар може да не се замисли върху критиките и да продължи така, а може да направи това, което стори Робен в миналогодишния сблъсък между Байерн и Барса", смята англичанинът.

 

  Сподели
100