Моуриньо: Трябваше задължително да победим и успяхме


.

Моуриньо: Трябваше задължително да победим  и успяхме

Наставникът на италианския Интер Жозе Моуриньо коментира победата на своя тим над Динамо, в мач от груповата фаза на за Шампионската лига, като гост с 2:1, като не пропусна да отбележи, че въпреки факта, че и двете попадения за тима му дойдоха в последните 4 минути на мача, не е спирал да вярва в успеха на тима си.

„Вярвах, до последно, че ще победим, а освен това мисля, че си заслужихме успеха. Играхме със сърце и дух, които показват, че сме голям тим, въпреки критиките на някои от медиите в страната", заяви Моуриньо пред Gazzetta dello Sport .

"В почивката на полувремето казах на момчетата, че трябва да победим и не може да допуснем да се провалим. Очевидно ме чуха", продължава специалистът.

"Физическото възстановяване на Снайдер е невероятно. Станкович подобри играта си. Равен или загуба щеше да бъде в наша вреда. Ние трябваше да спечелим задължително този мач и го направихме. Борбата в турнира сега започна, след тази победа", коментира въодушевен португалецът.


Смятам, че в следващите два мача, които остават до края на надпреварата в тези квалификации, ще разрешим всичко в наша полза", уверено завърши Моуриньо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
188