Клоп: Бяхме по-добри и трябваше да вкараме още голове


Н. Гавазов

Клоп: Бяхме по-добри и трябваше да вкараме още голове

Старши-треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп сподели мнението си за срещата-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига против Реал Мадрид. Както е известно, "жълто-черните" тотално надиграха безпомощния си съперник и бяха на крачка да сътворят истинска сензация, но добрата игра на Касияс и пропуските на немските футболисти спасиха Реал от истински разгром.

"Когато след мача обменях мнения с нашия контузен играч Суботич, той ми каза, че е много горд да бъде част от този отбор и аз чувствам същото. След срещата трябва да се изготви видео и да се показва на всички отбори, които са загубили в първата среша с 3:0", заяви Клоп.

"Момчетата много искаха да продължат по-напред. В Мадрид не се получиха нещата, но сега на 100% демонстрирахме това желание. Бяхме по-добри от съперника си и трябваше да вкараме още голове, тъй като играта ни наистина бе невероятна. Няма никого да обвинявам днес. Получи се и невероятна атмосфера. Бързо дадохме на хората лъч надежда, че може всичко да направим. Това бе невероятна вечер", каза още наставникът на Борусия.

 

  Сподели
98