Моуриньо: Вярвам, че ще продължим


Н. Гавазов

Моуриньо: Вярвам, че ще продължим

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо е изпълнен с увереност, че неговият отбор може да върне два гола в срещата-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига против ПСЖ. Поражението с 3:1 в Париж миналата седмица задължава "сините" да вкарат поне два гола у дома си. Моуриньо вярва, че неговият отбор е способен да оформи своето класиране в полуфинала на турнира.

"Ако вие ме попитате, дали мисля, че ще продължим, да, аз мисля точно така. И наистина мисля, че ще продължим. Смятам, че след двата двубоя ние ще вкараме повече голове, отколкото те. Чисто математически сега резултатът е 3:1, но в края може да бъде 4:3 или 5:4. Ако не вярвах в победата, то въобще не бих играл този мач, но аз се радвам, че ще го играем", заяви Моуриньо.

"Причините да вярвам? Мисля, че те не са важни. Важното е да се вярва и аз вярвам. Моите играчи вярват и това е най-важното, а не да обяснявам причините. В Париж очаквахме, че ПСЖ ще играе добре, контролирайки топката и заплашвайки ни. Самите ние обаче бяхме много опасни, сами вкарахме половината от първия им гол, второто и третото попадение. ПСЖ не игра толкова добре", каза още португалецът.

 

  Сподели
104