Рики, росонерите не забравят никога ...


.

Рики, росонерите не забравят никога ...

"Росонерите" не забравят никога - това е правило, което винаги е имало стойност за човек, в чиито гърди тупти червено-черно сърце.

Днес Кака се връща на "Сан Сиро" след сбогуването през лятото. Всички помнят неговите успехи с Милан и уважението му към феновете. Всички помнят как той отказа умопомрачителните пари на Манчестър Сити и се врече във вечна любов към "росонерите". Всички преглътнаха преминането му в Реал (Мадрид), най-големия съперник в Европа.

Но никой не може да забрави изявленията му преди мача между двата отбора на "Бернабеу" ("Да изхвърлим Милан!"). Никой не е забравил и упреците му към съдията след същия този мач. Никой не е забравил и третирането на Милан като отбор от Серия Б, само защото не е похарчил 300 милиона евро, за да падне от Алкоркон.

Един голям аплауз - истински, емоционален, какъвто получи Алберто Палоски в събота при представянето на отбора на Парма, пък после нека победи по-добрият. Но след Мадрид скъпи Рики, може би ще е по-добре ако си по-малко сигурен, че този аплауз ще е за теб.

 

milannews.it

ДИМИТЪР АНГЕЛОВ

  Сподели
290