Юнайтед ще довърши работата в Шампионската лига


.

Юнайтед ще довърши работата в Шампионската лига

С три победи до момента Манчестър Юнайтед е един от най-убедителните тимове в Шампионската лига като в четвъртата си среща посреща на “Олд Трафорд” ЦСКА Москва, а евентуалната победа ще гарантира на момчетата на Сър Алекс участие в директните елиминации на турнира.

“Червените дяволи” влизат в мача с добро самочувствие след победата над Блекбърн, която записаха с голове на младите бащи Бербатов и Рууни. Българинът направи феноменален мач и се превръща във водеща фигура за тима. Загубата от Ливърпул бе неприятна за Юнайтед, който сдаде върха на Челси. Дербито със сините наближава и Фърги ще иска от своите да довършат работата си в Шампионската лига, за да могат да се концентрират върху Висшата лига.

ЦСКА пък ще хвърли всички усилия в Шампионската лига, където има добри шансове за прогрес. Засега “армейците” са с 3 точки след успеха си над Бешикташ и двете загуби от Волфсбург и Юнайтед. Второто място в групата обаче не е недостижимо, особено ако се избегне поражение на “Олд Трафорд”. Момчетата на Леонид Слутски нямат шанс за титлата в Русия, но само точка ги дели от 3-тия Зенит, който за момента заема мястото даващо право на участие в ШЛ и догодина. Интересно е да споменем, че в първия мач треньор на ЦСКА бе Хуанде Рамос, уволнен само 4 дни по-късо след поражението от ФК Москва.

Както споменахме часове преди мача Уейн Рууни стана син. Това едва ли ще му попречи да играе срещу ЦСКА, въпреки че има вероятност Сър Алекс да му даде почивка. От такава се нуждае и Бербатов, който натрупа доста мачове. Домакините обаче едва ли ще рискуват да изпуснат победата, която ще им даде нужното спокойствие и концентрация върху тежките битки на домашната сцена.

Последни 5 мача:
Манчестър Юнайтед – ППЗПП
ЦСКА Москва – ПЗЗРП

Коефициенти нa bwin:
Ман Юн – 1,35
Равен – 4,50
ЦСКА – 8,50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
221