Байерн ще търси задължителен успех над Бордо


.

Байерн ще търси задължителен успех над Бордо

В един от най-интересните мачове за вечерта в Шампионската лига отборът на Байерн Мюнхен посреща Бордо на “Алианц Арена”. Баварците ще трябва задължително да спечелят този мач поради сложната ситуация за тях в групата.

След 3 изиграни мача баварците са едва 3-ти в група А с 4 точки. Пред тях е Ювентус с 5 и Бордо със 7. Проблемите дойдоха след загубата с 2:1 на “Шабан-Далма”. Резултатът обаче бе добър за Байерн с оглед ситуациите, които французите създадоха. Ако видим същата игра от страна на двата тима Бордо ще вземе нов успех. Иначе в Бундеслигата Байерн закрепи положението с няколко победи и макар да завърши 0:0 с Щутгарт в последния кръг  е 6-ти но само на 4 точки от лидерите.

За Лоран Блан нещата за момента вървят по страхотен начин. След успеха над Байерн “жирондинците” отупаха Льо Ман и Монако в Лига 1 и вече са първи с 2 точки пред Лион. В Шампионската лига предпоставката за нещо голямо е налице след хикса в Торино с Юве и победите над Байерн и Макаби. Едно равенство на “Алианц Арена” ще вкара тима с единия крак в 1/8-финалите, тъй като трите точки срещу Макаби изглеждат сигурни, а и Ювентус няма да се чувства комфортно на “Шабан-Далма”.

Байерн има изключително големи проблеми със състава. Звездите Рибери и Робен са аут с контузии в коляното. Олич има травма в прасеца. Не е добро положението и със защитата, тъй като Брено и Мюлер са под въпрос  са под въпрос. Ван Буйтен е наказан. При Бордо само Енрике е контузен.

Видими са проблемите, пред които Байерн е изправен. Именно в такива моменти обаче “баварците” са показвали, че са един от колосите на Европа. Мачът ще е напрегнат, но немците ще измъкнат успех с разлика от 1 гол заради големия си дух.

Последни 5 мача:
Байерн: РППЗП
Бордо: ПППЗЗ

Коефициенти на bwin:
Байерн – 1,70
Равен – 3,60
Бордо – 4,60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
187