Мойс: Не виждам особени препятствия на пътя на Юнайтед за победа в ШЛ


Н. Гавазов

Мойс: Не виждам особени препятствия на пътя на Юнайтед за победа в ШЛ

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс, коментирайки срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Олимпиакос, отдаде дължимото на Райън Гигс и Робин ван Перси и заяви, че "червените дяволи" имат силите да спечелят най-престижния европейски клубен турнир.

"Количеството мачове, които Гигс проведе в този турнир е невероятно. Той отново проведе блестящ мач, в неговия актив има две изумителни асистенции. В добрия смисъл на думата, той е ненормален. Райън наистина се отличава от останалите", заяви Мойс.

"В света има няколко футболисти, които са способни да оформят хеттрик в Шампионска лига. Ван Перси е един от тях. Травмата му не е толкова сериозна, той има натъртване в областта на коляното", допълни наставникът на Юнайтед.

"Хората търсят причините за нашите неуспехи. Но аз виждам само една причина - не винаги играем добре. Според мен, няма особени препятствия по пътя на Юнайтед за победа в този турнир. Ако играем така, както можем, мисля, че ще се противопоставим на всеки един отбор", завършва Мойс.

 

  Сподели
139