Мойс: Не обещавам четвъртфинал, но ще се борим до последно


Н. Гавазов

Мойс: Не обещавам четвъртфинал, но ще се борим до последно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс изрази надежда, че отборът ще успее да победи Олимпиакос и да се класира за четвъртфиналите на Шампионска лига. Както е известно, първата среща в гръцката столица завърши с победа 2:0 за домакините и "червените дяволи" имат тежката задача да вкарат три чисти гола, ако искат да продължат напред.

"Футболистите разбират, че могат да играят по-добре. Едва ли някой се съмнява в това. Аз вярвам в своите възпитаници, защото виждам на какво са способни и се надявам, че ще го демонстрираме. Съгласен съм, че Юнайтед не го показва толкова често, но тази вечер задължително ще предприемем още един опит", заяви Мойс.

"Към този етап на сезона всичко се развива не както очаквахме, но най-важното сега е да проведем добър мач против Олимпиакос и да се постараем да продължим напред. Ако постигнем успех, ще получим мощен импулс. Разбираемо е, че след поражението с 0:2 ситуацията е много тежка, но ние продължаваме да вярваме и ще направим всичко, за да се докажем на терена", каза още шотландецът.

"Привържениците ни са ставали свидетели на много успехи на Манчестър Юнайтед и ще видят немалко триумфи в бъдеще. Не се съмнявам в това - ние сме велик клуб. Според мен, най-големият в света. Точно сега имаме проблеми, но като цяло е точно така. Юнайтед ще се възроди. Отборът побеждава и губи заедно. За всички нас това е тежък сезон, тъй като не сме свикнали с пораженията. Всички горят от желание да се сражават за този клуб", продължава мениджърът на Юнайтед.

"Не искам да обещавам класиране за четвъртфиналите, но мога да ви уверя, че ще се борим до последно и ще уважаваме фланелките, в които играем. Убеден съм, че след тази среща всички фенове ще се гордеят с нас", завърши Мойс.

 

  Сподели
91