Де Хеа мечтае за победа в ШЛ


Н. Гавазов

Де Хеа мечтае за победа в ШЛ

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа сподели очакванията си от срещата-реванш от Шампионска лига против Олимпиакос. "Червените дяволи" претърпяха поражение с 2:0 в първия двубой и сега са изправени пред тежката задача да вкарат три чисти гола на своя противник, ако искат да продължат напред.

"Знаем, че мачът в Гърция не може да бъде определен като добър. Съперникът игра по-добре и заслужено победи. Но сега ни очаква решаващ мач на "Олд Трафорд" и имайки такава подкрепа на нашите фенове, ние задължително трябва да се сражаваме и да атакуваме от първите минути", заяви Де Хеа.

"Ако играем добре и постоянно пресираме съперника си, ще имаме добър шанс за победа. Ще се постараем да се раздадем и да играем по-добре, отколкото в Гърция. С тази атмосфера, която са готови да създадат нашите фенове, и с отборът, който имаме, може да дадем битка и се надяваме да продължим в следващия кръг", допълни испанецът.

"Мачът с Олимпиакос е много важен, от него зависи класирането ни за следващата фаза. Подобни двубои са много емоционални и винаги се очакват с нетърпение. От тях получаваш удоволствие и се стараеш да играеш колкото се може по-добре. Мечтата ми е в един прекрасен ден да вдигна Купата на Шампионска лига над главата си. Това ще е несравним момент", каза още Де Хеа.

 

  Сподели
94