Келер: Реал си има своите слаби места


Н. Гавазов

Келер: Реал си има своите слаби места

Старши-треньорът на Шалке 04 Йенс Келер в навечерието на първата среща от осминафиналите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид сподели мнението си за своя противник. Както е известно, мачът е тази вечер от 21:45 часа българско време. Според Келер, неговият отбор ще се изправи срещу един от най-силните отбори в света, който обаче си има своите слаби места.

"Реал вероятно е най-силният отбор на планетата след Байерн Мюнхен. При него на всяка позиция има водещи изпълнители, така че не очаквам лек мач. Но играем у дома си и трябва да проявим смелост, нямаме намерение да се стряскаме. За да постигнем успех, всеки е длъжен да се раздаде на максимум. Само в този случай ще имаме шанс за някакво чудо", заяви Келер.

"Финансирането на Келер се намира на съвсем друго ниво, но както го доказа Борусия през миналата година, шансове винаги има. Реал е невероятен отбор, но ние също така не сме зле. Намираме се в отлична форма, за което свидетелстват нашите последни резултати. Работата не е само в резултатите, а в това, как ги постигаш", каза още наставникът на Шалке 04.

"Реал е много силен в отбрана и играе много агресивно. Но нашият щаб видя няколко слаби места, от което смятаме да се възползваме. Много е важно също така да запазим целостта на нашата врата", сподели Келер.

 

  Сподели
113