Мойс: Поемам отговорността върху себе си


Н. Гавазов

Мойс: Поемам отговорността върху себе си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс пое върху себе си вината за поражението на своя отбор в първата осминафинална среща от Шампионска лига против Олимпиакос. Според думите на шотландския специалист, това е най-слабият мач от седемте, които отборът проведе на европейската сцена под негово ръководство. Загубата с 2:0 значително усложнява задачата на "червените дяволи" за класиране за следващата фаза на Шампионска лига, но Дейвид не възнамерява да се предава.

"Това е най-лошият мач от тези, които играхме в Европа. Наистина много лоша игра. От самото начало нищо не се получаваше и с играта си не заслужаваме нищо. Трудно ми е да го разбера, просто не играхме. Влязохме в срещата в добра форма, с добро настроение, но не успяхме да го покажем тази вечер. До този момент продължавам да мисля, че бяхме лошо заради двата гола. Имахме удар от рикошет, но не показахме достатъчно", заяви Мойс.

"Поемам отговорността върху себе си - това е моят отбор и аз винаги ще приемам ударът върху себе си. Тази вечер не играхме добре, а трябва да го правим. Знам, че сме способни на това. Хубавото е, че има втори мач", каза още наставникът на "червените дяволи".

"На играчите също им е тежко. Те знаят, как са играли. Но ние сме отбор, това няма как да се промени и ние трябва да се сплотим. Ще има втори мач и в миналото "Олд Трафорд" е виждал редица забележителни вечери - надявам се, че ще ще видим такава", завърши Мойс.

 

  Сподели
125