Алвеш: Не знаех, че има два отбора в Манчестър


Н. Гавазов

Алвеш: Не знаех, че има два отбора в Манчестър

Защитникът на Барселона ДаниелАлвеш преди мача със Сити заяви, че преди няколко години е бил убеден, че в Манчестър е съществувал само един клуб - Манчестър Юнайтед. Бразилецът призна, че едва след като ръководството на "гражданите" е започнало да купува нови и скъпи футболисти, тогава е научил за съществуването на друг клуб в Манчестър.

"Преди пет години аз дори не съм мислил, че в Манчестър съществуват два отбора. В продължение на много години Манчестър Юнайтед бе един от най-известните и успешни клубове в Европа и бях убеден, че това е единственият тим в града", заяви Алвеш.

"Когато в Сити дойдоха новите собственици и започнаха да купуват скъпи играчи, всички научиха за тях, но честно казано, преди не подозирах, че има такъв клуб. Според мен, това са реалностите в съвременния футбол. На вас не ви трябват 10 или 20 години, за да се изкачите на други ниво - ако имате богати собственици, това може да стане за 2-3 години. Не е важно, дали ви харесва или не, просто това са реалностите", каза още бразилецът.

 

  Сподели
147