Фернандиньо може да се завърне за мача с Барселона


Н. Гавазов

Фернандиньо може да се завърне за мача с Барселона

Полузащитникът на Манчестър Сити Фернандиньо има всички шансове да се възстанови за първата осминафинална среща от Шампионска лига против Барселона. Както е известно, 28-годишният бразилец не успя да попадне в заявката за мача срещу Челси в понеделник. Неговата позиция бе заета от защитника Мартин Демикелис, от което се възползваха лондончани и победиха съперника си с 1:0.

След този двубой наставникът на "гражданите" Мануел Пелегрини съобщи, че Фернандиньо е получил травма на мускулите на бедрото и за възстановяването му ще са необходими около четири седмици. Оказва се обаче, че играчът може да се върне на терена много по-рано.

Според информацията, Пелегрини е съобщил за най-лошия сценарии за Фернандиньо, при който той ще пропусне домакинството на Барселона. Но има и друг вариант, при който бразилецът ще се завърне след две седмици и съответно, ще може да играе с каталунците.

Относно Серхио Агуеро и Самир Насри, двамата със сигурност ще отсъстват от терените още три седмици и вероятно ще пропуснат финала за Купата на Лигата против Съндърланд на 2 март.

 

  Сподели
113