Бордо и Байерн ще завържат интригата в Група А


.

Бордо и Байерн ще завържат интригата в Група А

Бордо приема Байерн на “Шабан-Далма” в крайно-любопитен двубой от Група А на Шампионската лига. Засега двата тима оглавяват класирането с по 4 точки като немците имат предимство заради по-добрата си голова разлика.

Последните няколко седмици не са особено добри за тима на Лоран Блан. Вярно, че “жирондинците” надделяха над Макаби Хайфа с минимален резултат, но след това допуснаха две загуби в Лига 1 от Сент Етиен и от Оксер, което обаче не влоши класирането им, тъй като и лидерът Лион се издъни. Така Бордо е 3-ти с точка зад “Хлапетата”.  За Блан има добри новини, тъй като звездата Гуркуф ще играе срещу немците макар скоро да се възстанови от травма. Карлос Енрике е с контузия.

Наричаният “немска футболна машина” тим на Байерн не е много добре смазан от началото на сезона, но постепенно намира своя облик. В Шампионската лига тимът записа крупен успех над Макаби, след което направи 0:0 с Ювентус. В Бундеслигата баварците взеха победа срещу Фрайбург в последния си мач, но все още са на 6 точки от върха. Три точки срещу Бордо ще доближат доста Байерн до следващата фаза, а предпоставките за успех не липсват. Марк Ван Бомел, Лука Тони и Мартин Демикелис са възстановени от травми и ще се надяват на място на терена.  Ариен Робен е аут за мача, както и звездата Рибери, с чието здраве няма да се рискува преди пълното му възстановяване. Олич също ще липсва. Брено и Браафхайд са под въпрос.

И двата тима засега на успяват да намерят най-добрата си форма като доста от проблемите им се дължат на контузии на основни фигури. На хартия Байерн е фаворит и няма как да е иначе с оглед славната история на тима от Мюнхен. Бордо обаче има големи амбиции в Шампионската лига поради факта, че участва в нея като шампион на своята страна. Поради домакинството на жирондинците мачът ще е равностоен и вероятно ще приключи при равенство, с което интригата в Група А ще се завърже изключително много.

Последни 5 мача:
Бордо: ЗЗППП
Байерн: ПРРЗП

Коефициенти на bwin:
Бордо – 2,50
Равен – 3,35
Байерн – 2,65

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191