Юве ще търси първа победа в ШЛ срещу аутсайдер


.

Юве ще търси първа победа в ШЛ срещу аутсайдер

Изпадналият в затруднения напоследък Ювентус приема шампионът на Израел Макаби Хайфа в трета среща от програмата на Група А на Шампионската лига. Старата госпожа ще търси задължителен успех тъй като рискува да изпадне в ситуация, от което може и да не се измъкне.

В класирането на Група А торинци засега са трети, записвайки две равенства с тимовете на Бордо и Байерн Мюнхен. Очевидно тук трите отбора ще спорят за място  сред 16-те най-силни на Стария континент, тъй като Макаби е абсолютен аутсайдер до този момент. Победата едва ли ще се изплъзне на Юве, но е факт че тимът е в криза, тъй като изпусна парата в Серия А след силния старт. До скоро изглеждаше, че Ювентус може да застраши считаната за сигурна титла на Интер, но равенства с Дженоа, Болоня и Фиорентина и поражение от Палермо влошиха класирането на тима на Чиро Ферара.

Макаби Хайфа играе с голямото желание да направи някоя пакост на един от фаворитите. Тимът бе близо до това в мача си с Бордо, който загуби само с 0:1. Явно евреите навлизат във форма. В Лига 1 на Израел те записват успех след успех и са събрали 18 точки от 6 мача, което ги прави едноличен лидер. Все пак класата на този шампионат не е от ранга на калчото.

Хасан Салихамиджич е с контузия и ще пропусне мача за Юве. Алекс Дел Пиеро има проблем с адукторите, а Маркизио претърпя операция на коляното, която го вади до края на ноември. Мохамед Сисоко вече е възстановен.

Евал Мешйумар и Джон Кулма са на линия за Макаби. Те се завърнаха в игра през уикенда. Еял Голаса е аут с травма в бедрото. . Бирам Каял е наказан за два мача. Капитанът Катан е аут с настинка. Под въпрос са Масилела и Арбайтман.

Тук едва ли има съмнение кой ще е победител, но е важно да се отбележи, че Ювентус ще се стреми да вкара повече голове, тъй като в крайна сметка и головата разлика може да се окаже от значение за развитието на борбата в групата. Проблемите в лагера на евреите правят задачата им още по-тежка и вероятността да катастрофират на “Олимпико” е доста голяма.

Последни 5 мача:
Ювентус: РЗРРР
Макаби Хайфа: ППЗПП

Коефициенти на bwin:
Ювентус – 1,18
Равен – 6,25
Макаби Хайфа -  13,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186