Пелегрини: Три гола без Компани, Туре и Агуеро - Сити има отличен състав


Н. Гавазов

Пелегрини: Три гола без Компани, Туре и Агуеро - Сити има отличен състав

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини отбеляза значимостта на победата с 3:2 над Байерн Мюнхен в срещата от заключителния кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Както е известно, до снощния мач баварците спечелиха всичките си десет предишни мача в турнира, а в сегашното издание на състезанието допуснаха само три гола.

В снощния сблъсък Сити не само вкара три гола на своя съперник, но "гражданите" направиха пълен обрат и победиха Байерн пред собствената му публика.

"Това е много важна победа. Чувах, че срещата е без значение, но това не е така. Искахме да вземем реванш за първата среща, в която просто играхме отвратително. Три отбелязани гола и игра без Компани, Яя Туре и Агуеро свидетелства, че разполагаме с отличен състав", заяви Пелегрини.

"През първите 15 минути не изглеждахме добре, но след това започнахме повече да получаваме топката и играхме с Байерн като с равен. Вярвахме, че сме способни на много и всеки играч започна да действа по-добре. Надявам се, че тази победа ще се отрази позитивно на отбора. Ясно е, че резултатите ни като гост във Висшата лига не са добри, но в голяма част от срещите не бяхме толкова зле. Важното е да продължим да действаме в своя си маниер и тази среща може да се окаже наистина много важна в това отношение", допълни наставникът на Манчестър Сити.

 

  Сподели
143