ПСЖ не се справи с Андерлехт, Олимпиакос с победа (видео)


В. Мухарски

ПСЖ не се справи с Андерлехт, Олимпиакос с победа (видео)

ПСЖ не успя да победи Андерлехт у дома и двата тима завършиха наравно - 1:1 на "Парк де Пренс" в среща от Група "С" на Шампионската лига. Така белгийците взеха частичен реванш за разгромната загуба с 0:5 при домакинството си на същия опонент.

Гостите поведоха в резултата след гол на Де Зеув в 68-ата минута. Кийстан пусна добър пас към своя съотборник и Де Зеув със силен удар матира противниковия вратар. Две минути след това Ибрахимович оформи крайния резултат. Шведът бе изведен в наказателното поле и потърси близкия ъгъл, но нацели страничната греда, а топката отново се върна в него и Ибра този път не сгреши - 1:1.

Белгийците доиграха мача с човек по-малко, тъй като в 82-ата минута след втори жълт картон бе изгонен от игра Кийстан. Парижани са лидери в класирането с актив от 10 точки. Андерлехт пък е на последното място с точка.

В другата среща от тази група Олимпиакос надви с 1:0 у дома Бенфика. Попадението реализира Константинос Манолас в 13-ата минута. Той заби топката в мрежата с глава, а "орлите" от Лисабон така и не успяха да върнат гола. Поражението ги оставя на трето място в Група "С" с 4 точки. Олимпиакос събра 7 точки е втори.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
145