Реал излиза от групата след равен с Юве (видео)


В. Мухарски

Реал излиза от групата след равен с Юве (видео)

Ювентус и Реал Мадрид не успяха да се победят, завършвайки наравно - 2:2 в голямото дерби от днешните мачове в груповата фаза на Шампионската лига. Срещата беше много интересна с чести атаки към двамата вратари. "Бианконерите" откриха резултата в края на мача. В 41-ата минута резултатът бе открит, след като нарушение на Варан срещу Погба доведе до дузпа за Юве, която Видал реализира за 1:0.

След почивката паднаха останалите попадения. В 52-ата минута Касарес сбърка и последва контраатака, при която Бензема изведе Роналдо, а португалецът вкара своя осми гол този сезон в турнира. Четири минути по-късно Чаби Алонсо нацели горната греда. В 60-ата минута  Марсело даде дълъг пас и изведе CR7 по крилото, той напредна и обърна за Гарет Бейл, който се справи със защитник на Юве и с мощен удар от десет метра заби топката до гредата - 2:1.

Йоренте обаче върна радостта по трибуните в 65-ата минута след гол с глава отблизо. Таранът изпревари Варан и прати топката за втори път в мрежата на испанците.

Бензема бе близо до нов гол за Реал, но пропусна сам срещу вратаря. След равенството Реал Мадрид практически се класира напред за осминафиналите, докато Ювентус остана на последното място в групата без победа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
162