Реал с труден успех над Юве, Галатасарай смачка Копенхаген (видео)


В. Мухарски

Реал с труден успех над Юве, Галатасарай смачка Копенхаген (видео)

Реал Мадрид записа домакинска победа с 2:1 над Ювентус в среща от група "В" на Шампионската лига. Още в 9-ата минута Анхел Ди Мария проби отдясно и чукна топката към Кристиано Роналдо, а португалецът бе останал очи в очи с Буфон и не сгреши - 1:0.

След това двата отбора си размениха по едно опасно голово положение, спасено от двамата вратари. След това "Старата госпожа" стигна до равенство. След центриране Погба стреля, но ударът му бе спасен с от Касияс. Все пак Йоренте беше оставен непокрит и стига пръв до отбитата топка и при добавката бе точен - 1:1.

Радостта на "бианконерите" не трая дълго време, тъй като седем минути по-късно Киелини дръпна Рамос в наказателното поле на Юве и съдията беше категоричен - дузпа. Зад топката застана Кристиано Роналдо, който бе точен от бялата точка - 2:1.

До края на мача португалецът имаше на няколко пъти шанс да направи хеттрик, но негови удари минаха в страни от вратата. В самото начало на второто полувреме Джорджо Киелини получи и червен картон. Той бе отстранен от игра, след като удари в лицето Кристиано Роналдо при борба за топката. Все пак до нов гол не се стигна и мадридчани се поздравиха с успеха.

В друга среща от групата Галатасарай победи Копенхаген с 3:1. Мело, Снайдер и Дрогба бяха точни за турския тим, а Клаудемир вкара почетното попадение за гостите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
145