Рамзи: За 30 секунди се изключихме от мача и получихме гол


Н. Гавазов

Рамзи: За 30 секунди се изключихме от мача и получихме гол

Полузащитникът на Арсенал Аарън Рамзи сподели впечатленията си след загубата от Борусия Дортмунд с 1:2 в рамките на третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Според уелският национал, моментната липса на концентрация е довела до втория гол на немския отбор.

"Във второто полувреме контролирахме ситуацията, но неочаквано се изключихме от играта за около 30 секунди. Бяхме в чуждото наказателно поле, а след половин минута топката се оказа в нашата врата. Чувствам се неудобно, защото при ситуацията с първия допуснат гол допуснах грешка, губейки топката", заяви Рамзи.

"Не тичахме достатъчно, бяхме бавни, но след около 25 минути намерихме своята игра, вкарахме изравнителен гол, а през второто полувреме продължавахме да бъдем активни в противниковата половина. Нищо не намекваше за това, че ще пропуснем, но така се случи. Това е цената на минутната слабост", каза още уелсецът.

"Проявихме твърдост, когато след неуспешните 20 минути коригирахме играта си. Създадохме някои добри положения, ударихме греда... В друг мач щяхме да водим в резултата. Сега трябва да си извлечем урок с втория пропуснат гол. Не бива да играем по този начин в отбрана", завърши Рамзи.

 

  Сподели
135